23-26 Mayıs 2022 tarihleri kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinliklerde bölümümüz tarafından stant açılmıştır. Bize bu imkanı sağlayan ve stantımızı ziyaret eden başta Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ hocamıza, İl Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI hanımefendiye, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Şuayip DEMİREL hocamıza, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet YILDIZ hocamıza, ilimiz Vali Yardımcısı Sayın Ömer TEKEŞ beyefendiye, İl Garnizon Komutanımız Sayın Tuğgeneral Osman ALP beyefendiye, Çobanlar Kaymakamımız Mücahit ÖZTÜRK beyefendiye, bölüm hocalarımıza ve stantımızı ziyaret eden tüm öğrencilere teşekkür ederiz.

06 Haziran 2022, Pazartesi 129 kez görüntülendi