Üniversite öğrencilerinin iş dünyasını tanımalarına, kişisel bilgi ve becerilerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin sağlayacağı eğitimlerle ilgili takvim aşağıda paylaşılmıştır.

İhracatçı firmalara yönelik olarak İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri tarafından organize edilen eğitim faaliyetleri Covid-19 salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında internet üzerinden ücretsiz olarak devam etmektedir.

Üniversite öğrencilerinin iş dünyasını tanımalarına, kişisel bilgi ve becerilerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında eğitimlere katılımlara olanak sağlamaktadırlar.

Bu çerçevede “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek olan online eğitim takvimine https://bit.ly/35aB6oL linki aracılığıyla ulaşılabilmektedir. Başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu eğitimlere katılabilmek için, http://akademi.immib.org.tr adresinden başvuruda bulunulması
gerekmektedir. Her bir eğitim programı ile ilgili sınırlı sayıda öğrenci kontenjanı bulunmakta olup, içerik ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler web sitesinde ayrıca yer almaktadır.

 

Zoom Kullanma Kılavuzuna https://bit.ly/2yJdMSS linkinden ulaşabilirsiniz.

08 Mayıs 2020, Cuma 207 kez görüntülendi