Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Koronovirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, eğitim-öğretim süreçlerinin kesintiye uğramadan yürütülebilmesi için aldığı kararlar doğrultusunda, Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun 27.03.2020 tarih ve 2020/140 sayılı kararı gereği ; 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Uzaktan Eğitim Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi aracılığı ile yürütülmesi uygun görülmüş, derslerin ara sınav ve yıl sonu gibi sınavların akademik takvimdeki tarihleri güncellenmiştir. Bu kapsamda, ara sınavlar, 11-17 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Ara sınav haftasında derslere devam edilecektir. Ara sınavlar “ödev” ya da “proje” şeklinde yapılacak olup “ödev” veya “proje”ler Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden, e-mail yoluyla veya denetlenebilir platformlar aracılığı ile toplanacaktır. Ara sınavların ortalamaya katkısı %30’u geçmeyecektir. Yıl sonu, bütünleme sınavları yüz yüze yapılacaktır. Ancak şartlar iyileşmez ise online olarak yapılacaktır. Ödevlerini bilgisayarda hazırlamak isteyen Jeoloji Mühendisliği Bölümü örencileri, ara sınav yerine geçecek olan ödev/projelerini aşağıda verilen Ödev/proje raporu hazırlama kılavuzuna göre hazırlayacaklardır. İsteyen öğrenciler ödevlerini A4 kağıda, kılavuzda yazan kuralları gözeterek el yazması ile de hazırlayabileceklerdir. Sınavlar ve diğer gelişmeler hakkındaki merak ettiklerinizi üniversitemiz örenci işleri uzaktan eğitim (https://aku.edu.tr/uzaktan-egitim-sistemi/) sayfalarındaki ve Öğrenci Bilgi Sistemi üzerindeki duyurulardan takip edebilirsiniz.
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Jeoloji Mühendisliği Bölümü