– Üniversitemizde bu dönem uygulanan Uzaktan Eğitim için Sınavlar ve diğer gelişmeler hakkındaki merak ettiklerinizi üniversitemiz Öğrenci İşleri, Uzaktan Eğitim ( https://aku.edu.tr/uzaktan-egitim-sistemi/ ) sayfalarındaki ve Öğrenci Bilgi Sistemi üzerindeki duyurulardan takip edebilirsiniz.

– Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle ara verilen eğitim-öğretime Uzaktan Öğretim ile 30.03.2020 Pazartesi gününden itibaren yeniden başlanacaktır. Eğitim Uzaktan Öğretim şeklinde olacağından öğrencilerimizin bulundukları yerden cep telefonu, tablet ve bilgisayar aracılığıyla derslerini takip etmeleri gerekmektedir.

– Uzaktan Eğitim sisteminde yoklama için ders saatinde sisteme giriş yapmanız ve foruma katılmanız gerekmektedir.

– Ayrıca ders saatinde açılan forum kısmından dersin hocasına soru sorulabilecektir.

– Sisteme giriş videosu için TIKLAYINIZ.

– Vize ve finaller Üniversitemiz yönetim kurulu tarafından daha sonradan alınacak karar doğrultusunda yapılacaktır. Gerekli duyuruları aku.edu.tr ve bölüm web sitemiz duyurular kısmından takip edebilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi 528 kez görüntülendi