2018/2019 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde uygulanacak olan “Saha Jeolojisi Arazi Uygulamaları” dersi (Jeolojik Harita Alma Bölüm Stajı) 24.06.2019-08.07.2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar ili Gazlıgöl ilçesi civarında gerçekleştirilecektir. Derse katılacak öğrencilerin 24 Haziran Pazartesi günü saat 08:30’da tüm arazi ekipmanları ile beraber Mühendislik Fakültesi Binası önünde hazır olmaları gerekmektedir.

Dersin Genel İlkeleri:

Saha Jeolojisi Arazi Uygulamaları” dersinin genel ilkeleri aşağıda verilmiştir:

a) “Saha Jeolojisi Arazi Uygulamaları” dersi sadece yaz döneminde açılır.

b) “Saha Jeolojisi Arazi Uygulamaları” dersi, bir grup çalışması olması sebebiyle Tek Ders sınav hakkı bulunmamaktadır.

c) “Saha Jeolojisi Arazi Uygulamaları” dersine sadece yönergede belirtilen önkoşulları sağlayan öğrenciler kayıt yaptırabilir.

d) Öğrencilerin bu dersi alabilmeleri için Jeoloji Mühendisliği Bölümünde verilen

JEO 211 Stratigrafi ve Sedimantoloji,

JEO 207 Yapısal Jeoloji,

JEO-206 Paleontoloji veTarihsel Jeoloji ve

JEO 202 Petrografi derslerinden en az DC notuyla başarılı olması;

Jeolojik Harita Bilgisi dersinin final sınavına girmiş olması ve Saha Jeolojisi dersine kayıt yaptırmış olması gerekir.

10 Nisan 2019, Çarşamba 245 kez görüntülendi