1947 yılından beri süregelen ve ülkemizin yer bilimleri alanındaki en köklü, saygın ve bilimsel organizasyonu olan Türkiye Jeoloji Kurultayı (TJK)`nın yetmişikincisi TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından, 28 Ocak-01 Şubat 2019 tarihleri arasında ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde gerçekleştirilmektedir.  AKÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü, bu yıl öne çıkarılan ana teması “Kent Jeolojisi” olan 72. Türkiye Jeoloji Kurultayına,  Öğretim Üyeleri, Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri ile katılım sağlamıştır. Kurultaya katılan öğrencilerimiz özellikle, tez çalışmaları kapsamında elde ettikleri bilimsel bulguları, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Geleceğin Yerbilimcileri Oturumu”nda sunarak Kurultaya katılım sağlamışlardır. Kurultaya katılan Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretim Üyelerini tebrik ederiz.

Kurultaya Katılım sağlayan Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz;

Lisans Öğrencisi: Raziye ÖZKARA

Danışman Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Ahmet YILDIZ

Sunum Başlığı: Döğer (Afyonkarahisar) Bölgesi İgnimbiritlerinin Hafif Beton Malzemesi Olarak Kullanılabilirliği

———————————–