TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetimi Kurulu seçimleri 4 Mart 2018 Pazar günü yapıldı. Seçim sonuçlarına göre, seçime rakipsiz giren mevcut Yönetim Kurulu, bazı değişikliklerle tekrar seçildi. 2018 seçimlerinde, Bölümümüz Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Metin BAĞCI, JMO Eskişehir Şubesi Yönetim Kuruluna tekrar seçildi. AKÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü olarak kendisini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Tekrar seçilen yönetimin, önceki dönemde yakalamış olduğu başarı grafiğini artan bir ivme ile devam ettirmesini ve bölgemizde önemi giderek artan Jeoloji Mühendisliği Mesleği için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Eskişehir Şubesinin 2018 yılında seçilen Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu aşağıdaki gibi oldu:

YÖNETİM KURULU (ASIL)

• Prof.Dr. Can AYDAY (Anadolu Üniversitesi)
  • Yard.Doç.Dr. Metin BAĞCI (Afyon Kocatepe Üniversitesi)
  • Yard.Doç.Dr. Hülya ERKOYUN (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
  • Merve EDİZKAN (Özel Sektör)
  • Yadigar DÜZGÜN (Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi-ESKİ)
  • Turgay ESER (Devlet Su İşleri-DSİ)
  • Levent SERT (Devlet Su İşleri-DSİ)

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

• Doç.Dr. Hüseyin KARAKUŞ (Dumlupınar Üniversitesi)
  • Ersan YILMAZER (Devlet Su İşleri-DSİ)
  • Serdar KÖKSOY (Özel Sektör)
  • Rabia GÖREN (Devlet Su İşleri-DSİ)
  • Volkan ÖZGÜDEN (Eti Maden İşletmesi)
  • Ayberk ERDOĞAN (Özel Sektör)
  • İsmet ELMA (Devlet Su İşleri-DSİ)

06 Mart 2018, Salı 179 kez görüntülendi