Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO), Jeoloji Biliminin Jeoloji Mühendisliği Öğrencilerine sevdirilmesi ve genç meslektaş adaylarımızın yaptığı çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla her yıl geleneksel olarak staj yarışması düzenlemektedir. Bu yarışma, stajını 2017 yılı içerisinde yapan Jeoloji Mühendisliği Öğrencileri arasında yapılacaktır. Bölüm Başkanlıkları tarafından gönderilen staj raporları, JMO Bilimsel ve Teknik Kurul üyeleri arasından seçilen ve beş kişiden oluşan "Seçici Kurul" tarafından değerlendirilerek,  en iyi staj raporu hazırlayan öğrencilere 1.,2.,3. ödülleri verilecektir. Dereceye giren öğrencilerin ödülleri 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 71. Türkiye Jeoloji Kurultayı açılışında verilecektir. Staj yarışmasına katılacak öğrencilerin raporları en geç 31 Ocak 2018 tarihine kadar JMO'ya iletilmesi gerekmektedir.

30 Haziran 2017, Cuma 147 kez görüntülendi