22 MART 2017 İZMİR 23. ULUSLARARASI DOĞAL TAŞ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI  GEZİSİ

Detaylı bilgi için Tıklayınız

2 MAYIS 2017 ESKİŞEHİR SARICAKAYA GEZİSİ

Geziye 2. 3. ve 4. Sınıf Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri katılacaktır.

Gezi Güzergahı:

Araç 02.05.2017 Salı günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 08:00'de hareket edecektir. Afyon-Kütahya yolu istikametinde devam edilerek Eskişehir'in kuzeyinde yeralan Sarıcakaya bölgesine gidilecektir. 10.30-16.00 saatleri arasında bölgede yapılacak olan teknik gezi sonrası, aynı gün saat 16.00’da Kütahya-Afyonkarahisar yolu üzerinden Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç, öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

4 MAYIS 2017 SANDIKLI DİNAR GEZİSİ

Geziye 2. 3. ve 4. Sınıf Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri katılacaktır.

Gezi Güzergahı:

Araç 04.05.2017 Perşembe günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 08:00'de hareket edecektir. Afyon Şuhut yolu istikametinde devam edilerek Şuhut’tan Sandıklı istikametine doğru gidilecektir. Şuhut-Sandıklı arasında kalan alanda saha çalışmaları yapılacaktır. Daha sonra Sandıklı üzerinden Dinar ilçesine geçilecektir. Bu bölgede yeralan Dinar Fayı üzerinde ders kapsamında saha çalışmaları ve teknik gezi gerçekleştirilecektir. Tüm gün devam edecek çalışmalarının ardından aynı gün akşam 17:00'de Sandıklı-Sinanpaşa üzerinden Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

10 MAYIS 2017 FRİG VADİSİ GEZİSİ

Geziye 1. 2. 3. ve 4. Sınıf Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri katılacaktır.

Gezi Güzergahı:

Araç 10.05.2017 Çarşamba günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 08:00'de hareket edecektir. Afyon Gazlıgöl yolu istikametinde devam edilerek İhsaniye üzerinden Döğer Kasabasına gidilecektir. Bu alanda yeralan Üçlerkayası, Emre Gölü, Aslantaş, Ayazini ve Yazılıkaya bölgelerinde saha çalışmaları ve teknik gezi gerçekleştirilecektir. Tüm gün devam edecek çalışmalarının ardından aynı gün akşam 17:00'de Gazlıgöl üzerinden Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

11 MAYIS 2017 SEYİTGAZİ PALEONTOLOJİ GEZİSİ

Geziye Paleontoloji ve Tarihsel Jeoloji ile Saha Jeolojisi Derslerini alan 2. ve 3. sınıf Lisans ve İlgili Yüksek Lisans öğrencileri katılacaktır.

Gezi Güzergahı:

Araç 11.05.2017 Perşembe günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 09:00'da hareket edecektir. Afyon Eskişehir yolu istikametinde devam edilerek, Afyonkarahisar'ın yaklaşık 90 km kuzeyinde yer alan Eskişehir iline bağlı Seyitgazi ilçesi yerleşim alanı ve çevresinde saha çalışmaları gerçekleştirilecektir. Tüm gün devam edecek saha çalışmalarının ardından aynıgün akşam 17:00'da Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

17 MAYIS 2017 KIŞLADAĞ ALTIN MADENİ GEZİSİ

Geziye 2. 3. ve 4. Sınıf Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri katılacaktır.

Gezi Güzergahı:

Araç 17.05.2017 Çarşamba günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 08:00'de hareket edecektir. Afyon Uşak yolundan devam edilerek Ulubey üzerinden TÜPRAG Kışladağ Altın Madeni Tesislerine  gidilecektir. Türkiye'nin ve Avrupanın en büyük Altın madeni tesisleri olan bu alanda birim yetkilileri rehberliğinde teknik gezi gerçekleştirilecektir. Tüm gün devam edecek çalışmalarının ardından aynı gün akşam 17:00'de  Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

28 Şubat 2017, Salı 82 kez görüntülendi