Bilindiği üzere TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası "Jeoloji Eğitimi Burs Yönetmeliği" uyarınca her yıl belli sayıda "öğrenci üye"ye karşılısız eğitim desteği vermektedir. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen ve destek başvuru koşullarına uyan öğrenci üyelerin 18.10.2017 tarihine kadar dilekçe ve istenilen belgeler ile başvurmaları gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

1.Dilekçe

2. Lisans öğrencileri için JMO öğrenci üye belgesi, yüksek lisans öğrencileri için oda üye kimlik kartı

3. Lisans öğrencileri için üniversite kimlik kartı veya öğrenim belgesi fotokopisi, yüksek lisans öğrencileri için yüksek lisans öğrenim belgesi

4. Lisans öğrencileri için "Öğrenim Başarı Durum Belgesi" (Tüm derslerden geçme notu aldığını gösterir belge)

5. Yüksek Lisans öğrencileri için çalışmadığına dair sosyal güvenlik kurumlarından alınacak belge

6. Özgeçmiş, hane halkı gelirlerine ilişkin belgeler

29 Eylül 2017, Cuma 66 kez görüntülendi