AKÜ Jeoloji ve Maden Mühendisliği Bölümü 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni GSF Konferans Salonunda Gerçekleştirildi. Mezuniyet Töreninde,  Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet YILDIZ, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Bahri ERSOY ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yılmaz İÇAĞA'nın konuşmalarından sonra, Jeoloji Mühendisliği bölüm birincisi Mehmet KOZAK, bölüm ikincisi Şenol MUTLU ve  bölüm üçüncüsü Müfit DEMİRKAPI'ya başarı plaketleri verildi. Daha sonra ise mezun durumunda olan öğrencilerimize temsili mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet töreni öğrencilerimizin anılarını paylaştıkları sunum ve  kep atma merasimi ile sonlandı. Mezuniyet töreni sonrasında, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Prof.Dr. Can AYDAY ve Sayın Merve EDİZKAN ile JMO Afyonkarahisar İl Temsilcisi Dr. Yusuf ULUTÜRK, mezun öğrencilerimize JMO'nun hediyelerini sunarak tebrik ettiler. Destekleri ile İlk Mezuniyet Töreninde AKÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümünü yalnız bırakmayan JMO Eskişehir Şubesine ve Afyonkarahisar İl Temsilciliğine teşekkür eder, Mezun olan tüm öğrencilerimize yaşam boyu başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz.

M00   M003

M002   M001