3 MAYIS 2016 KIRKA BOR İŞLETMELERİ GEZİSİ: Geziye 2.3. ve 4. sınıf öğrencileri katılacaklardır.

kirkabor

Gezi Güzergahı:

Araç 03.05.2016 Salı günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 09:00'da hareket edecektir. Afyon Eskişehir yolu istikametinde devam edilerek Kırka ilçesindeki Etimaden Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’ne ait bor madenine gidilecektir. 10.30-16.00 saatleri arasında bor işletmesinin açık ocak ve zenginleştirme tesisleri gezildikten sonra, aynı gün saat 16.00’da Kırka-Afyonkarahisar yolu üzerinden Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç, öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

5 MAYIS 2016 SEYİTGAZİ GEZİSİ: Geziye Paleontoloji ve Tarihsel Jeoloji Dersini alan 2. sınıf öğrencileri katılacaklardır.

echino2

Gezi Güzergahı:

Araç 05.05.2016 Perşembe günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 09:00'da hareket edecektir. Afyon Eskişehir yolu istikametinde devam edilerek, Afyonkarahisar'ın yaklaşık 90 km kuzeyinde yer alan Eskişehir iline bağlı Seyitgazi ilçesi yerleşim alanı ve çevresinde saha çalışmaları gerçekleştirilecektir. Tüm gün devam edecek saha çalışmalarının ardından aynıgün akşam 17:00'da Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

10 MAYIS 2016 ISPARTA GEZİSİ: Geziye bütün Jeoloji öğrencileri katılacaklardır.

egirdir  golcuk

Gezi Güzergahı:

Araç 10.05.2016 Salı günü üniversitemiz ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi önünden sabah saat 08:00'de hareket edecektir. Afyon-Şuhut yolu istikametinde devam edilerek Isparta'nın Eğridir ilçesine gidilecektir. Eğridir'den güneye doğru devam edilerek Isparta'nın Aksu ilçesinde yeralan Zindan mağarasında saha çalışmaları ve teknik gezi gerçekleştirilecektir. Öğleden sonra, Isparta şehir merkezinin güneyindeki Gölcük Tabiat parkında yeralan Gölcük krater gölüne gidilecektir. Bu alanda yapılacak olan saha çalışmalarının ardından aynı gün akşam 17:00'de Isparta-Sandıklı üzerinden Afyonkarahisar'a dönüş yapılacaktır. Araç öğrencileri ve görevli akademik personeli sabah kalkış yeri olan ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası önüne bırakacaktır.

26 Şubat 2016, Cuma 73 kez görüntülendi